KAKO KUPITI

Na naši spletni strani so predstavljeni izdelki, ki jih izdelujemo v malih serijah ali unikatno. To pomeni tudi, da vseh izdelkov trenutno nimamo na zalogi, lahko pa jih izdelamo po naročilu.

TORBICE , DENARNICE IN DROBIŽNICE , PASOVI , ETUJI – v teh rubrikah so predstavljeni izdelki, ki so lahko na zalogi točno taki, kot so vidni na spletni strani, lahko pa so izdelani v drugi barvi in/ali iz drugačne vrste usnja.

TORBICE NA ZALOGI – v tej rubriki so predstavljene torbice, ki so trenutno na zalogi. Trudimo se, da je spletna stran vseskozi posodobljena, lahko pa se zgodi, da torbice žal ni več na zalogi, še preden jo uspemo odstraniti iz seznama.

Priporočamo, da pred naročilom pregledate rubriko z izdelki, ki vas zanimajo. Za razlago in dodatne informacije nas kontaktirajte.

Ko izberete želen izdelek, pošljite povpraševanje, mi pa vam bomo v najkrajšem možnem času poslali odgovor – ponudbo.

Za izdelek, ki ga nimamo na zalogi, vam ponujamo možnost, da ga izdelamo po naročilu. Sporočite nam številko artikla ter želeno barvo, da vam pripravimo ponudbo.

Podrobnosti glede cen, plačila, naročila, dobavnega roka, dostave, potrošniških pravic in ostalih informacij najdete na podstrani Splošni pogoji poslovanja.

Opozorilo: slike izdelkov so zgolj informativne. Od nastavitve zaslona je odvisna barva, ki jo vidite. Če ste glede tega v dvomih, nam to sporočite in vam bomo pomagali.