O nas

Usnjeni izdelki Pavli smo družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo izdelovanja usnjene galanterije. Naši začetki segajo že v leto 1968. Danes smo znano ime v slovenskem modnem prostoru, predvsem po zaslugi izdelave vrhunskih damskih torbic.

Visoko kakovost dosegamo z natančno, maloserijsko in pretežno ročno izdelavo ter z uporabo kakovostnih materialov. Z lastnim oblikovanjem dajemo izdelkom svojevrstno kombinacijo uporabnosti in oblike. Za vrhunske izdelke smo bili večkrat nagrajeni s strani cehovskih združenj.

Zaščitni znak naših izdelkov je črka P.

Izdelovanje usnjene galanterije poteka v naši delavnici na obrtniški način v majhnih serijah, izdelujemo pa tudi unikate. V izdelavo je vloženega veliko ročnega dela in osebnega pristopa, zato izdelke odlikuje visoka kakovost, ki združuje vzdržljivost in estetiko.

Vsi izdelki so plod mojstrov našega podjetja. Spreminjajoči se trendi so podlaga oblikovanju, osnova vsakega modela pa ostaja njegova brezčasnost in dolga uporabnost. Prav zato za izdelavo uporabljamo le najboljše materiale. Pomembno je predvsem usnje, ki ga kupujemo osebno v priznanih usnjarnah. Z izbiro zanimivih vzorcev, barv in dodelav poskrbimo, da postanejo naši izdelki posebni in prepoznavni.

Plod lastnega razvoja in proizvodnje je široka ponudba usnjene galanterije, ki jo stalno dopolnjujemo. Naš proizvodni program obsega torbice, denarnice, pasove in raznovrstne etuije.

Usnjeni izdelki, ki jih nosite, so nam v ponos, vam pa v okras in dolgo uporabnost. Stojimo za njihovo kakovostjo!